avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... obligatie de plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

obligatie de plata

Sunt obligata de tribunal sa platesc o suma de bani.A trecut o saptamana si nu mi-a venit nici o consemnare in posta.Ce trebuie sa fac in acest caz?Sa mai astept?Se oate mari cumva suma de plata?sau trebuie sa fac altceva?
Cel mai recent răspuns: deeaiulie , utilizator 12:02, 27 Martie 2011
Ce consemnare anume asteptati? Daca sentinta e executorie, cel mai bine este sa platiti din proprie initiativa, fara sa asteptati "consemnari", ca sa mai platiti si cheltuieli de executare. Stiti, rolul hotararilor judecatoresti cam acesta este. Odata conflictul judiciar incheiat, partile sa execute ceea ce sta scris in hotarare.
deeaiulie a scris:

Sunt obligata de tribunal sa platesc o suma de bani.A trecut o saptamana si nu mi-a venit nici o consemnare in posta.Ce trebuie sa fac in acest caz?Sa mai astept?Se oate mari cumva suma de plata?sau trebuie sa fac altceva?

Pentru ce trebuie sa platiti aceasta suma?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent - executare - litigiu de munca ContSters60781 ContSters60781 Buna ziua, imi puteti spune care sunt termenele pt hotararile de la Curtea de Apel de dreptul muncii ? Nu prea inteleg. Am inteles ca sunt executorii ... (vezi toată discuția)
Investire formula executorie ioanandrei ioanandrei Intr-un proces comercial care s-a judecat in fond ( TRIBUNAL) si in apel (CURTE DE APEL ) s-au dat sentinte favorabile mie ,iar aceste sentinte contin ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca irevocabila ContSters158160 ContSters158160 Astazi am incheiat sirul celor 8 luni de cand ma judec cu fostul angajator pt salarii compensatorii.Si am castigat si recursul!!=D>Acum ce trebuie sa fac? Sa ... (vezi toată discuția)