cristidas a scris:
Acordul locatarilor cuprinde doar acordul a 2 locatari si nu si a unei asociatii de locatari, pentru ca apartamentul este intr-o vila de cateva apartamente si nu un bloc. De aici si problema reclamata de registru cum ca trebuie un act care sa dovedeasca faptul ca este vila la acea adresa.
Asta se putea rezolva prin concluziile verbale la termenul de judecata.
A 2-a problema care mi s-a transmis ca ar fi aparut la registru este faptul ca in acele acte nu ar fi clar ca s-au terminat lucrarile de constructie ale imobilului si ca s-a facut receptia constructiilor terminate. Asta desi actul pe care il am la dosar este un act de vanzare cumparare din 1970, pe baza caruia s-a infiintat anterior o alta societate
Asta nu e in niciun fel treaba Registrului. Stiu ca mai nou cer tot felul de acte (autorizatii de constructie, p-v de receptie), practica intretinuta de multe cabinete si societati care au la indemana "dosarul" (a se intelege biblioraftul) cu acte....
Si asta se putea rezolva la termen.
Din ce vad, problema se datoreaza faptului ca avocatul nu a facut altceva decat sa redacteze actele si sa le depuna la registru, fara a se prezenta la termenul de judecata. Era totusi o obligatie a sa in temeiul contractului pe care l-ati incheiat.
Acum aveti doua posibilitati:
1. mergeti mai departe cu avocatul ales
2. va interesati la registru de stadiul dosarului si numarul sau si va reprezentati singur. Asta insa presupune sa cunoasteti ce cere legea pentru stabilirea sediului, si e un lucru bun ca ati intrebat aici.