avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Model cerere sentinta irevocabila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Model cerere sentinta irevocabila

Am o sentinta de divort cu incredintare de minor pe care,desi am cerut sa se faca mentiunea ,,difinitiva si irevocabila,, nu mi s-a pus decat stampila cu definitiva prin neapelare. Imi poate da cineva un model de cerere princare sa solicit ca sentinta sa fie si irevocabila? Ce mai trebuie anexat laaceasta cerere? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 11:36, 27 Martie 2011
probabil(din diverse motive) nu e ramasa irevocabila, ca altfel ar fi treb sa va scrie si irevocabila la legalizare

Nu exista model, solicitati inscrierea mentiunii "si irevocabila".
Atasati taxa de timbru 2 lei si timbru judiciar de 0,15 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire tara mareboys mareboys In urma procesului de divort a fost pronuntata in anul 2006 o sentinta prin care fiica mea imi este incredintata spre crestere si educare. Dupa expirarea ... (vezi toată discuția)
Definitiva si irevocabila goldfish goldfish cum procedez ca sa obtin pentru o hotarare, sa fie scris pe ea, mentiunea [b]definitiv si irevocabil?[/b] mentionez ca de 1 an nu s-a facut nici apel, nici ... (vezi toată discuția)
Scoaterea din tara a copilului minor dupa divort ioanac76 ioanac76 In urma divortului copilul minor mi-a fost incredintat mie prin hotarare definitiva si irevocabila.Pentru a parasi teritoriul Romaniei am nevoie de ... (vezi toată discuția)