avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citatie

am fost sunat de un agent de politie si mi-a propus sa ma prezint la sediul lor pentru a-mi aduce la cunostinta de o citatie in care o persoana se plange de faptul ca o deranjez acasa, spuna-du-mi ca daca nu ma prezint imi trimite amenda acasa.ce am eu acolo ori citatie ori proces verbal?
Cel mai recent răspuns: avdlv , utilizator 15:35, 12 Iunie 2008
ca o deranjez la ea acasa in galatzi.persoana e din galatzi si a fost o aventura a mea din care am iesit in ianuaire dar ea vad ca nu a terminat-o.ce sa fac in acest caz?
cereti-le daca intr-adevar vor sa va cheme la sectie, atunci sa va citeze legal, asa cum e normal-prin posta...ca oricum le puteti anula orice act...daca sunteti citat nelegal.

apropo, nu e cazul dvs. dar am intalnit ceva groaznic si care nu mi se pare normal...si chiar nu inteleg: am vazut persoane, chemate la politie pt. anumite motive si cand au ajuns in incinta sectiei li s-au spus ca sunt retinute ca sunt cercetate de fapt pentru... nu va spun ce reactii au bietii oameni...

av. vasilescu
pai mi-a spus ca daca nu ma prezint ca imi trimite casa amenda.ptr ce?si cum asa tam nesam o amenda?
Eu v-as sugera sa intrebati politistul de ce va cheama si de ce vrea sa va dea amenda.
Despre ce fapta este vorba ca sa intelegem mai bine?
pai o fosta amnata a mea a facut plangere la potie ca o deranjez la domiciliu. ea e din galatzi, eu nu mai am treaba cu ea din ianuarie si cred ca din cauza gelozie ca mi-a spus ca imi va face rau si datorita faptului ca ma vazut cu altcineva in galatzi eu fiind din braila si conducand o masina de firma care sare in ochi deci sunt usor de recunoscut acum fabuleaza ca o deranjez la domiciliu.cum imi poate da politistul amenda ptr asa ceva?mutumesc anticipat mentionez ca eu sunt din braila
Ultima modificare: Marți, 10 Iunie 2008
maver, utilizator

Alte discuții în legătură

Amenda deranjarea linistii publice annitha annitha ce se poate face daca ai primit o amenda pt deranjarea linistii publice,fara sa fi comis aceasta fapta,printr-un proces verbal trimis prin posta,proces ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru deranjarea linistii publice predavlad predavlad Buna ziua, Acum cateva zile am chemat cativa prieteni pe la mine sa bem o bere, si cu asta a venit si muzica la un nivel nu foarte ridicat (parerea mea), ... (vezi toată discuția)
Se poate ataca o asemenea amenda pentru anulare ? dcostyn dcostyn Buna ziua Am si eu o intrebare. Acum o saptamana mi s-a intamplat un eveniment oarecum ciudat. Am venit de la o partida de fotbal si am ajuns in spatele ... (vezi toată discuția)