avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reclamatie; sesizare - disciplina in constructii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reclamatie; sesizare - disciplina in constructii

As dori sa-mi spuna cineva,unde pot face o sesizare sau reclamatie pentru disciplina in constructii,a vecinului meu.Tin sa mentionez ca a construit o casa P+2 si a facut acoperisul cu apele in toate directiile si imi distruge mie casa.Adica toata zapada si apa de ploaie cade pe casa mea.Eu as vrea sa fac aceasta sesizare dar nu vreau sa afle cine a facut-o pentru ca este un om de alta etnie sa nu zic altfel.
Bine punctat!!!

Marcel Mihalache a scris:

Depuneti sesizarea la Primarie.
Oricum, la momentul cercetarilor la fata locului, fiti sigur ca va intelege cine este nemultumitul care l-a reclamat, dar nu mergeti pe ideea asta, ca daca va lasati intimidat de faptuitori colorati, interlopi, politicieni, etc... nu mai dam inainte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie fara autorizatie Dany32 Dany32 Buna ziua! As dori sa stiu daca constructia unui garaj necesita autorizatie,daca da,de cine trebuie eliberata? Si daca acea constructie este ridicata fara ... (vezi toată discuția)
Probleme juridice cu autoritatile roxana si florin roxana si florin sunt intr-un litigiu cu vecinul meu pentru picatura strasinei . Mentionez ca am construit fara autorizatie de constructie, la momentul efectuarii constructiei ... (vezi toată discuția)