avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA-Asociatie fam
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA-Asociatie fam

Buna seara. Daca avem pfa putem trasforma in asociatie familiara? daca se poate cum se procedeaza , taxele sunt mai mari ?si care sunt actele necesare . MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: bogdan27 , utilizator 21:47, 27 Martie 2011
Va recomand sa radiati PFA-ul si sa infiintati o Intreprindere Familiala( titulatura de AF nu mai exista) sau o Intreprindere Individuala. Costurile de radiere sunt de doar 20 lei. Se poate si schimba forma juridica. Toate demersurile se pot face la registrul comertului la serviciul de asistenta juridica.
Aveti aici formalitatile pentru constituirea unei Intreprinderi Familiale.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare af CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Spuneti-mi si mie va rog ce demersuri trebuiesc facute pentru desfiintarea unui AF?? Pe ce site gasesc disponibila informatia privitoare la documentatia ce ... (vezi toată discuția)
Intreprindere familiala ContSters63174 ContSters63174 Buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca este necesara incheierea de autentificare la acordul de constituire al intreprinderii familiale. (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala ametist ametist Ce deosebiri majore exista in forma de redactare si [u]continut[/u] al actului constitutiv pentru infiintarea unei intreprinderi individuale, fata de cel al ... (vezi toată discuția)