avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare masina in Franta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare masina in Franta

Voi aduce masina personala in Franta unde locuiesc acum.
Cat timp pot tine masina fara sa o inmatriculez in Franta?
In cazul inmatricularii, mi se cere Certificatul de conformitate. De unde il pot obtine?(este vorba despre un WV Polo)
Este nevoie de ITP,RAR sau alte controale, etc... (marturisesc ca sunt nula la acest capitol:)). La ce perioada trebuiesc (re)facute?

Multumesc pentu raspunsuri.
Ultima modificare: Luni, 28 Martie 2011
alyadavid, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:19, 28 Martie 2011
Aici este vorba de legislatia franceza si este bine sa va interesati acolo la ei ca sa nu cadeti in greseala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Itp expirat Cristian BC Cristian BC Suntem pe teritoriul Franței și lucrăm pentru o firmă din România, firma respectivă a ,adus mașini din România cu care să ne deplasăm pe teritoriul ... (vezi toată discuția)
Bun găsit tuturor! În data de 30.01.2023 m-am prezentat cu ... florinm. florinm. Bun găsit tuturor! În data de 30.01.2023 m-am prezentat cu autoturismul la un service auto cu stație ITP, în vederea efectuării inspecției tehnice ... (vezi toată discuția)
Taxa auto iulian.ciucar iulian.ciucar caut un avocat sa imi sustina cauza in fata unei instanta din orasul Curtea de Arges unde imi am domicilui. Speta este urmatoarea: Detin o masina ... (vezi toată discuția)