avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... terenuri retrocedate (composesorat)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

terenuri retrocedate (composesorat)

in anul 1991 bunica mea a fost improprietarita cu terenuri arabile si padure, in 1992 bunica a murit si mama mea fiind singura mostenitoare a intrat in posesia acestor bunuri care se afla in Sarmas - Harghita. ea a tot cautat la primarie sa vada cum poate sa intre in posesia banilor dar tot timpul i s-a spus ca trebuie sa intrebe la primaria comunei Ditrau, a fost si la ditrau dar acolo nu a gasit nimica pina in anul 2008, a revenit in 2011 cind i sa adus la gunostinta ca intradevar pe cine cauta este in baza lor de date dar nu mai poate sa faca nimica caci actele s-au depus pina in anul 2008 si acuma este tirziu eventual peste 2 ani sa mai revina ca poare se mai revine asupra acestei legi.
mai sunt niste "lire" care ar trebui sai primeasca de la primaria Borsec care nici acolo nu are sorti de izbinda. eu intreb ce trebuie sa faca si cum sa procedeze ca sa intre in posesia acestor bani care sunt un drept al mamei mele si este si singura mostenitoare.

Alte discuții în legătură

Drepturi succesorale viobarbu viobarbu Buna ziua! In anul 1940 strabunicul meu si fratele dumnealui au fost improprietariti de catre stat cu teren agricol, fiind orfani. Acest teren era intr-un ... (vezi toată discuția)
Teren si padure oldride oldride Buna ziua, Parintii mei au o suprafata de 600 mp padure si doua parcele de teren arabil, zilele trecute au fost la primarie si li s-a spus ca aceste ... (vezi toată discuția)
Revendicarea pamintului obtinut de tatal meu pentru ca a fost veteran de razboi radu viorica radu viorica tatal meu in anul 1998 a depus o cerere la consiliul viziru jud braila pentru a fi improprietarit dupa legea veteranmilor nu cunosc amanunte in aceste sens,dar ... (vezi toată discuția)