avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Timpul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Timpul de munca

Buna ziua. Am la societatea la care lucrez 4 portari care lucreaza in timpul saptamanii de la ora 15 la ora 8 dimineta si sunt pontati cu 9 ore in prima zi si cu 8 ore in a doua zi (acele 8 ore sunt orele de noapte de la ora 24-08 cand iese din tura).
Ei sunt incadrati cu 8ore/zi si 40 pe saptamana. Am inteles ca trebuie sa le fac act aditional pentru schimbare. Intrebarea mea este urmatoarea: este corect sa scriu in actele aditionale ca se modifica timpul de lucru de la 8 ore/zi la 17 cu 79 si 24 cu 79? Sau cum trebuie scris ca sa fiu in regula daca vine vreun control??

Alte discuții în legătură

Act aditional modificare program de munca personal turant ursuletroz ursuletroz Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: avem salariati care lucreaza 8 orezi, 40 ore/saptamana. Dorim sa le modificam programul ... (vezi toată discuția)
Cum pontam sambata? hgabi hgabi Am urmatoarea situatie: programul de lucru cu clientii firmei este urmarorul luni -vineri:8-18, iar sambata:8-13. Angajatii sunt programati in ture, astfel ... (vezi toată discuția)
Regim timp de munca portari say say Au portarii o reglementare a timpului de munca diferita fata de ceilalti angajati? Daca da, care este aceea? say (vezi toată discuția)