vecinul bataus care alovit-o pe mama e recidivist a mai facut inchisoare pt lovire iar noi avem martori ca a dat in mama .va fi macar sanctionat intr-un fel mai ales cca politia a vazut sirul evenimentelor? chiar daca mama nu are f multe zile de ingrijire pe certificat. problema este ca si fica agresorului si-a scos certificat medical chiar daca pe ea nu a atins-o nimeni exista si martori in privinta asta inclusiv politistul care era la fata locului/poate sa ne faca rau ?
eu zic ca nu va pot crea probleme.
daca cel ce a lovit-o pe mama dvs este recidivist atunci sunt sanse foarte mari sa primeasca inchisoare cu executare.
el profita de faptul ca stie cum sa se descurce din moment ce a mai trecut prin penitenciar.
In termen de 2 luni de la cunoasterea autorilor faptei,conform legii,trebuie ca mama dvs sa formuleze o plangere penala pentru lovire si alte violente,conform art.180 al.2 c.pen.
In functie de probele care vor fi administrate (martori,acte,alte probe acceptate de lege),se vor stabili eventualele vinovatii si se va actiona in consecinta.
daca exista si martori pe situatia de fapt atunci mama dvs sa faca plangere penala si faptuitorul are toate sansele sa primeasca o pedeapsa cu executare. pe certificatul medico-legal e aceeasi data ca cea de pe certifcatul medico-legal al mamei dvs?
Dovezi
nucusor
buna ziua,pentru a dovedii fapta de lovire art 180cp,se accepta doar martorii oculari cei care au vazut cind am fost lovit,sau si cei care m.au vazut fugind ... (vezi toată discuția)
Dosar penal
oana82
buna!am si eu o problema..cu 3 luni in urma un amic a intrat intr-o altercatie cu un domn pe strada...s'a generat o bataie la care a luat parte si fiul ... (vezi toată discuția)