avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL-D - locatie de implementare necunoscuta
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL-D - locatie de implementare necunoscuta

Buna seara. In realizarea planului de afaceri pentru acordarea finantarii nerambursabile pentru un SRL-D se solicita si specificarea locatiei de implementare a proiectului (adresa acesteia). Este necesar ca aceasta sa fie cunoscuta in prelabil? Daca proiectul va fi implementat intr-un spatiu inchiriat, spre exemplu, contractul de inchiriere nu poate fi semnat inainte ca finantarea sa fie aprobata.

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: sc monterey srl , Contabil 16:00, 28 Iulie 2011
Sa fii investitor inseamna sa-ti asumi niste riscuri. Bineinteles, este vorba de riscuri calculate, dar ele exista !
Pana la urma, orice previziune se va ajusta din mers, deoarece nici un plan nu se va potrivi in proportie de 100% cu realitatea.

In concret, nu cred ca varianta propusa de d-voastra este realista si corecta.
Contractul de inchiriere trebuie incheiat anterior.
Ca orice intreprinzator grijuliu, ar trebui sa inserati clauze de reziliere pentru cazul in care finantarea nu este aprobata, dar nu cred ca puteti astepta sa inchiriati ulterior.

Pana la urma, le cererti altora sa creada in proiectul si capacitatile d-voastra manageriale, dar d-voastra nu credeti destul de mult in acest proiect pentru a semna contractul de inchiriere !?..
Ce semnal transmite aceasta atitudine celor, care trebuie sa va aprobe finantarea ?..
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2011
Primoris SRL, Consilier juridic
Eu consider aceasta una dintre anomalii. Cum poti specifica o locatie exacta a unei viitoare afaceri cand nu ai nici un orizont de timp sau garantie ca vei porni afacerea prin finantare? Cat poate sa astepte prezumtivul proprietar? Sau cate luni poate plati o chirie fara sa foloseasca un spatiu un viitor antreprenor debutant? Exemple sunt online chiar pe site-ul lor. Planuri de afaceri depuse in martie, aprilie, (acum suntem aproapre de inceputul lunii august) despre care nu au primit inca un aviz favorabil/scrisoare de respingere. Cum poti sa faci niste previziuni sau cati bani trebuie sa te astepti sa pierzi pana obtii un raspuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plan de evacuare cafenea iannis75 iannis75 Buna seara, detin o cafenea mica(sub 50mp spatiul destinat vanzarii si sub 50 de locuri) impartita in doua incaperi intr-un spatiu inchiriat intr-o casa. As ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d vlad_crisan vlad_crisan Buna ziua! Am o nedumerire. In momentul de fata, inainte sa se dea drumul la programul cu ajutorul de 10000 euro, se poate infiinta SRL-D? Si daca da, firma ... (vezi toată discuția)
Legislatie infiintare gradinita privata alexescu alexescu Buna ziua! Stiu ca s-a mai scris pe topicul asta, insa vreau sa ma asigur ca nu pierd ceva. V-as ruga sa-mi indicati si mie toate sursele legislative care ... (vezi toată discuția)