avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... sponsorizare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

sponsorizare

avand un pfa sau intreprindere individuala, pot sa fiu sponsorizat sau sa primesc donatii ?
Cel mai recent răspuns: idile4you , utilizator 08:59, 29 Martie 2011
Bineinteles ca puteti primi o donatie, numai ca-i va spune sponsorizare. Sponsorizarea nu se poate face catre o alta societate comerciala, ci doar oricarei persoane juridice ce nu are un scop lucrativ si isi desfasoara activitati in domeniul cultural, artistic, religios etc. Deci in functie de activitatea pe care o desfasurati puteti primi o sponsorizare.
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2011
idile4you, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voluntariat la intr.individuala loris80 loris80 Buna ziua,va rog sa imi spuneti careva cum pot ajuta in magazinul sotiei mele care are o intr. ind. iar eu transport pe o alta intr. individuala.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Donatia facuta de un srl monica borz monica borz Ma intereseaza daca o societate poate dona un anumit bun unei alte societati sau persoane fizice, exceptand partidele politice si ONG-urile. (vezi toată discuția)
Pot fi sponsorizate manastirile? ENGFULL ENGFULL manastirile se incadreaza in art 4 din legea 32/1994 ? sunt persoane juridice fara scop lucrativ? (vezi toată discuția)