avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită somatie si titlu executoriu
Discuție deschisă în Executare silită

somatie si titlu executoriu

Sotul meu a primit o amenda deoarece a fost scos de sub urmarire penala,pe care nu a achitat-o atunci si a fost trimisa la financiar.de acolo ne-a venit somatie si titlu executoriu in temeiul art.141 din O.G. nr.92/2003.Putem face contestatie conf.art.172-173 din O.G.,dar conf. art.9 alin.2 lit.d din O.G. urmeaza sa se ia masuri de executare silita,el nu are nici un venit,toate lucrurile din casa sunt pe numele meu dar avem pamantul si casa pe numele amandurora,ce ar putea sa execute?Trebuie sa plateasca neaparat amenda sau as putea obtine o rata la ea?
Cel mai recent răspuns: cohmana , utilizator 13:23, 29 Martie 2011
amenda trebuie platita obligatoriu, daca tot a fost scos de sub urmarire penala incercati sa nu se mai ajunga prin neplata in penal. veti fi oricum executati silit pe bunurile comune.
a primit amenda ca a fost scos de sub urmarire penala dintr-un proces cu un cetatean datorita unui scandal ,nu se poate anula amenda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda minor cu somatie si titlu executoriu.. AndreiCris AndreiCris Buna ziua, Un minor a primit o amenda(pt trecere prin loc nepermis) in valoare de 39 lei in anul 2007. I-a fost intocmit proces verbal pe care l-a ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita intrebsieu intrebsieu Buna, va rog daca ma poate ajuta sa ma lamuresc cu o situatie de Executare Silita. Detin un PFA si am ramas restant cu plata la finante. Si am primit astazi ... (vezi toată discuția)
Salutare- poprire pe venituriile de natura salariala andrei_marele_jupan andrei_marele_jupan cum este posibil ca o amenda din 2006 sa mi se faca o prire pe salar din 2012 este ceva legal sau ilegal ma paote ajuta si pe mine cineva (vezi toată discuția)