avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... salutare- poprire pe venituriile de natura salariala
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

salutare- poprire pe venituriile de natura salariala

cum este posibil ca o amenda din 2006 sa mi se faca o prire pe salar din 2012 este ceva legal sau ilegal ma paote ajuta si pe mine cineva
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 09:17, 9 Mai 2012
Buna dimineata !
Este legal.
Autoritatea publica locala, prin inspectorii din cadrul serviciului urmarire si executare silita din cadrul primariei, a inceput executarea silita conform prin emiterea somaţiei şi a titlului executoriu conform prevederilor art.141 coroborat cu art.145 din O.G. 92/2003 privind Codul de procedura fiscala cu modificarile si completarile ulterioare :
[ link extern ]

In cazul neachitării obligaţiilor restante dupa 15 zile de la data comunicarii somatiei si titlului executoriu, procedura de executare silita a continuat prin verificarea dvs: domiciliu, venituri sau bunuri urmăribile si au constatat ca sunteti angajat drept pentru care au procedat la poprirea veniturilor banesti de natura salariala conform prevederilor art.149.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum incasez datoriile datorate bugetului local de ,,rau platnici" Nãstase Cristian-Mihail Nãstase Cristian-Mihail problema: am in localitate mai multe persoane care au acumulat datorii mari la bugetul local, sumele sunt din amenzi, iar persoanele in cauza nu au bunuri ... (vezi toată discuția)
Neplata impozit auto Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Am primit somatie si titlu executoriu..trebuie sa platesc in 15 zile...si daca nu? cum procedeaza mai departe..cat timp mai dureaza pana la poprire sau ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu - infiintare poprire fara somatie mvio79 mvio79 Buna ziua, Am rugamintea de a-mi spune cineva daca este legala infiintarea de poprire pe veniturile salarile , in condititiile in care eu nu am primit ... (vezi toată discuția)