avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credit restant
Discuție deschisă în Executare silită

credit restant

Buna.Am contractat in 2009 un credit(de nevoi personale negirat cu nimic) in valoare de 15000 lei,si in urma pierderii locului de munca am inregistrat intarziere mai mare de 90 zile,asa spune banca, chiar daca am platit rata, e adevarat cu cateva zile intarziere fata de cea de pe graficul de rambursare.AM primit acasa de la firma de asigurare o hartie(prin vara lui 2010 )cum ca creditul meu a fost achitat integral de firma de asigurare,iar eu trebuie sa achit integral creditul restant firmei de asigurar.Dupa aproximativ 2 luni mai primesc o hartie acasa,de aceasta data de la o firma de recuperari credite cum ca firma de asigurari a cesionat creditul meu acesteia.Acum acea firma de recuperari ma ameninta ca imi executa silit toate bunurile mobile si imobile ,prezente si viitoare.Intre timp mi-am gasit un alt loc de muncasi in urma mai multor telefoane ale firmei de recuperari am acceptat sa platesc o transa din bani(500 lei),Am facut o greseala ca am platit acea suma?Daca nu am nimic pe numele meu, soc de recuperare poate sa ma execute silit,sau sa ma dea in judecata pt achitarea datoriei(14000lei)?
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2011
gascan, utilizator
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 13:46, 8 Aprilie 2011
Ar trebui sa fac pe o anumita suma sau pot sa platesc si o alta suma (mai mica sau mai mare)?
incerci sa faci un acord in scris cu ei pe o suma care sa-ti convina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita de firma de recuperare cristina001 cristina001 Am si eu nevoie de ajutor Am un credit la o banca,l-am achitat 2 ani,am ramas fara loc de munca si nu am mai putut achita,as vrea dar nu pot acum.Banca la ... (vezi toată discuția)
Credit banca, amenintare executare silita eusmb eusmb Buna ziua, am un credit la banca care a fost declarat scadent datorita faptului ca am ramas fara serviciu si nu am mai putut sa platesc ratele. Am fost sunat ... (vezi toată discuția)
Negociere cu firma de recuperare - merita ??? ko_ny ko_ny Pe scurt , situatia sta cam asa: credit de nevoi personale contractat in 2008, platit 2 ani la zi, in 2010 am intrat in imposibilitate de plata.Orice negocire ... (vezi toată discuția)