avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... consilier juridic primarie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

consilier juridic primarie

Datele problemei :
-concurs pt ocuparea unui post de consilier juridic intr-o primarie pe per. determ. ( in care momentan nu exista cons. jur. acesta fiind in concediu )
-se cere experienta minin 2 ani in specialitatea studiilor
Presupunand ca nicio persoana care a depus dosatul nu indeplineste conditia celor 2 ani de experienta (si primaria avand neaparata nevoie de cons. jur.), intrebarea este : va fi posibil ca sa se accepte dosarul unei persoane care indeplineste conditia de debutant (fara experienta)? De ce?
Cel mai recent răspuns: s_mari , utilizator 18:48, 29 Martie 2011
NU. Postul e prevazut in organigrama cu conditia vechimii si nu poate fi modificat avand in vedere ca e vacant temporar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare perioadă determinată Tpopa Tpopa Ar exista vreo posibilitate de schimbare a condiţiilor de angajare (mă refer la vechimea în specialitatea studiilor) a unui salariat contractual , pe un ... (vezi toată discuția)
Organigrama si statul de functii - administratie publica mihaita10 mihaita10 Buna ziua, 1) Am fost functionar public, incadrat inspector la biroul resurse umane, mi- am dat demisia din functionar public, am dat concurs pe un post ... (vezi toată discuția)
Delegare sarcini de serviciu post vacant functie publica in primarie DANYDANA65 DANYDANA65 Buna ziua, 1. La inceputul anului 2018 primarul a delegat prin dispozitie atributiile postului de contabil referent superior grad.5 casierului primariei ... (vezi toată discuția)