avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... vatamare corporala
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

vatamare corporala

Buna ziua,
In urma cu 4 luni sotul meu a suferit un accident rutier (fiind pasager in masina), in urma accidentului s-a ales cu multiple fracturi ale fetei, fractura mana dreapta, contuzii si altele. A fost operat atat la fata cat si la mana. In urma accidentului a ramas cu pleoapele de la ochiul stang vinete. In urma controlului oftamologic i s-au prescris si ochelari, iar medicul ne-a spus ca pleoapelel ii vor ramane asa vinete. A primit de la IML 75-80 de zile de ingrijiri medicale. In prezent functionalitatea mainii drepte este de 50%, urmand a fi operat din nou. Din cate am inteles s-a inceput urmarirea penala a soferului, sotul meu s-a constituit parte civila in proces. As dori sa imi spuneti care ar fi suma care as putea sa o cer ca daune morale, si cine plateste aceasta suma, asiguratorul sau soferul vinovat.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 18:53, 29 Martie 2011
Suma o estimati dvs. in functie de problemele medicale respective, interventiile chirurgicale, costurile pt tratamente, medicamente etc.
Probabil asiguratorul va plati, ramane de vazut.
Toate daunele vor fi platite de asiguratorul RCA al vinovatului. In ce priveste suma e bine sa va consultati cu un avocat specializat pe daune din evenimente rutiere si care va lua cunostinta de elementele necesare din dosar si va sti cat sa ceara ca sa puteti obtine cat mai mult. Va urez succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto, despagubiri arghir ilie arghir ilie Buna ziua . va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: In dimineata zilei de 04.06 ora 5 fiul meu conducea (Kia Ceed 45000 km) pe un drum judetean fiind in ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier tatianatintisan tatianatintisan Buna seara, Sotul meu a fost victima unui accident rutier, era pasager in masina vinovatului, din accident s-a ales cu multiple fracturi ale fetei , ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni Hyzny Hyzny Care este procedura de cercetare in cazul unui accident de masina pe trcerea de pietoni?Mai concret:O masina a lovit o doamna pe trecerea de pietoni,victima ... (vezi toată discuția)