avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Deductibilitate chelt auto pentru Manager de proiect
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Deductibilitate chelt auto pentru Manager de proiect

Buna ziua,

Daca administratorul este angajat pe functia de Manager de proiect poate deduce cheltuielile cu autoturismul? Firma se ocupa cu confectionarea de perdele, draperii. Managerul de proiect merge la client pentru a lua masuratorile si a-l indruma ce sa aleaga (material, culoare). Dupa ce sunt gata produsele merge pentru a realiza montajul. Dupa parerea mea, toate chelt cu auto sunt deductibile:combustibil, reparatii, deplasari. Astept si parerea vostra.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: luciapap , utilizator 08:42, 30 Martie 2011
Dupa parerea mea sunt deductibile cheltuielile cu auto, mai putin cele cu combustibilul.
Doar cele cu combustibilul nu sunt chel. deductibile, restul sunt deductibile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli combustibili + tva deductibili cheltuieli lumi71 lumi71 O unitate asigura transport cu masina de serviciu pentru fiecare salariat in parte (fiecare salariat are o masina de serviciu cu care se deplaseaza la servici) ... (vezi toată discuția)
Rovinieta cheltuiala deductibila sau nedeductibila. niko 94 niko 94 Avem doua masini, una este folosita de director si cealalta pentru distibutie, luminati-ma cu aceasta rovinieta ce fel de cheltuiala este deductibila sau ... (vezi toată discuția)
Deductibilitatea pentru autoturisme saaa saaa Din OUG noua imi poate spune cineva ce anume se deduce legat de autourismele de serviciu? Intr-o parte am inteles ca nu se mai deduce nimic, azi am citit ce ... (vezi toată discuția)