avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cautiunea e posibila in caz de condamnare?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cautiunea e posibila in caz de condamnare?

la o condamnare cu suspendare sau cu inchisoare se poate solicita scoaterea pe cautiune la o persoana fizica
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 18:27, 29 Martie 2011
pai daca se vorbeste de condamnare nu mai avem ce sa vorbim de cautiune.
ca o persoana sa fie scoasa pe cautiune acest lucru trebuie facut pana la condamnarea definitiva.
Nu, cererea de liberare provizorie pe cautiune poate fi formulata doar in cursul urmaririi penale si al judecatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare conditionata Zigrid Zigrid Buna seara!Sotul meu este condamnat la 6 ani de inchisoare pentru furt calificat.De fapt inainte sa fie arestat a mai avut o fapta tot pentru furt dar i s-a ... (vezi toată discuția)
cautiunea popescu raluca popescu raluca Buna ziua. Am si eu o intrebare legata de eliberarea pe cautiune, si anume daca aceasta este posibila in conditiile in care dosarul a fost incheiat (furt ... (vezi toată discuția)
Cautiunea in procedura liberarii provizorii sub control judiciar gabitzu1ro gabitzu1ro Buna..daca se plateste cautiunea intr o procedura penala privind eliberarea sub contro judiciar ea poate fi admisa privind eliberarea sub contro judiciar si ... (vezi toată discuția)