avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vreau s afac o plangere penala impotriva unei ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vreau s afac o plangere penala impotriva unei autoritati, mai precis un serviciu din cadrul unei primarii

inspectorii din cadrul serviciului ce au venit sa constate ceva au constatat corect, dar seful lor a schimbat raportul in mod invers. vreau sa fac plangere penala , am dovezi clare, ma intereseaza ce articol de lege sa invoc . abuz in serviciu? neglijenta nu prea....a schimnbat raportul in mod direct pt a nu a avea a face cu cealalta parte implicata, in sensul ca nu vrea sa fie data in judecata eu fiind mai prost....e , uite ii dau eu in judecata...multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters182547 , utilizator 19:03, 29 Martie 2011
faceti plangerea iar incadrarea juridica o stabileste procurorul
dar e mai bine sa invocam niste art.si noi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere pentru favorizarea infractorului sau neglijenta in serviciu aidu aidu Politistul a facut circ de urmarire penala... a nesocotit toate dovezile, si i-a dat in mod absolut halucinant castig de cauza faptuitorului. Fac plangere ... (vezi toată discuția)
Plangere dna , indreptata catre instanta alexandra.a1404 alexandra.a1404 Am facut o plangere la DNA impotriva celor care au lucrat si lucreaza la dosarul penal in care sant parte catamata pentru abuz in ... (vezi toată discuția)
Poate fi dat in judecata un magistrat? dodonica dodonica Se poate actiona in judecata un magistrat, judecator sau procuror? pentru abuz in seviciu, neglijenta ? Care sunt caile cele mai rapide? (vezi toată discuția)