avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... traseul unui dosar pe legea 10 in instanta si dupa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

traseul unui dosar pe legea 10 in instanta si dupa

buna ziua!
ma confrunt cu urmatoarea situatie; parintii mei au depus notificare pe legea 10 in termen,dosarul fiind complet ,acum dupa 10 ani nu avem inca o dispozitie a primariei ,reaua vointa fiind clara in acest caz mai ales ca toti care au fost expropriati odata cu parinti mei au fost despagubiti in echivalent fara a mai fi nevoie sa se ajunga la ANRP
intrebarea mea este ce varianta este mai potrivita pt a rezolva dosarul?
Cel mai recent răspuns: zotici , utilizator 09:24, 30 Martie 2011
trebuie sa promovati in instanta o actiune prin care primaria sa fie obligata sa emita dispozitie privind imobilul pe care il revendicati. competenta ca instanta este tribunalul.
multumesc athe!..asa o sa procedez , astept sfaturi si de la cei ccare s-au confruntat cu asfel de problema pt a evita unele greseli inerente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema dosar despagubire legea 10/2001 anrp danxkx danxkx Buna ziua, Speta este urmatoarea: - Obiectul dosarului este un teren de 3200 mp aflat in intravilanul unui municipiu, autorul fiind expropriat in 1967 ... (vezi toată discuția)
Legea 10/2001, un singur mostenitor notificator, intelegere verbala cu ceilalti mostenitori diana cernea diana cernea In baza legii 10/2001, mostenitorii legali (4 la numar) ai proprietarei-defuncte MM am hotarat de comun acord ca numai unul dintrei noi sa faca notificare in ... (vezi toată discuția)
Notificare legea 10/2001 Cristian B 1984 Cristian B 1984 Buna ziua, Am urmatoarea speta: tatal meu a realizat o notificare in baza legii 10/2001 in ianuarie 2002 pentru despagubirea unui imobil expropriat ... (vezi toată discuția)