avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale compatibilitate cadru militar si srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

compatibilitate cadru militar si srl

Conform legi 80/1995 , articolul 30 litera b se interzice sa fi asociat unic intr-un s.r.l. dar pot fi oare asociat (5%) intr-un s.r.l (in care administrator si asociat cu 95% este sotia),am intrebat acest lucu si un jurist militar si am primit raspunsul "esti la limita legii" .V-as ruga , daca se poate , sa-mi spuneti ce efect are asocierea mea in firma (cu cei 5%)sau mai precis exista posibilitatea sa fiu trecut in rezerva din acesta cauza(ete posibila interpretarea expresiei "esti la limita legii "in defavoarea mea ?
Va multumesc anticipat sperand ca cineva ma va convinge (cu argumente legale )ca pot s-au nu sa fiu asociat si daca da, nu risc trecerea mea in rezerva
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2011
ionut k, utilizator
Cel mai recent răspuns: boogdann183 , utilizator 09:44, 18 Mai 2011
sunt in aceeasi situatie ca si tine... statutul nu ne permite sa avem alte venituri impozabile. daca o sa ma treaca in rezerva .. asta e! si asa nu fac mare lucru cu salarul de la ei. dar totusi ma intreb daca nu sunt si alte sanctiuni pt aceasta '' ABATERE''

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de pensie gigicj gigicj Sunt cadru militar si am nevoie de ajutor pentru a intelege cand am dreptul sa ies la pensie. 1. Sunt nascut in luna aprilie 1968 si, conform Anexei 6 din ... (vezi toată discuția)
Reactivare ContSters248480 ContSters248480 Buna ziua, Sunt subofiter in rezerva, dupa ce am demisionat in 2008. As dori sa stiu daca exista o posibilitate de a deveni, din nou, cadru militar ... (vezi toată discuția)
Membru fondator... papinni papinni In ceea ce priveste statul membrilor fondatori dintr-o asociatie non profit care sunt drepturile si obligatiile acestora in afara celor stabilite prin ... (vezi toată discuția)