avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Comisiile de licitatii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Comisiile de licitatii

pot face parte viceprimarii si consilieri personali ai primarului din comisia de licitatie, numita prin dispozitia primarului?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 04:48, 6 Aprilie 2011
:) parerea mea este ca nu.
mutumesc.
asta este si parerea mea.



VA ROG SA MAI COMENTATI LA ACEST SUBIECT
pai, e simplu. atributiile consiliului local sunt stabilite prin legea nr. 215/2001 si nu implica organizarea sau participarea in vreun fel, la licitatiile publice. consilierul primarului, nu poate, intrucat este angajat pe baza increderii personale, sa-l consilieze, sa-i faca papucii, etc,nu face parte din aparatul de specialitate al primarului si nu poate exercita prerogative de putere publica, astfel cum sunt ele definite prin legea nr. 188/1999. :)
multumesc

Alte discuții în legătură

Vechimea in studiile absolvite alinaeliza alinaeliza va rog mult de tot sa ma ajutati cu in raspuns in temeiul legii. consilierul personal al primarului poate asimila vechime in administratie publica? dar daca ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unei hotarari a consiliului local de catre secretarul uat nelu_duleant_ro nelu_duleant_ro prin nerespectarea hotarari consiliului local de catre secretarul primariei sa adus un prejudiciu in bugetul local de 6200RON.Acest fapt se sanctioneaza? (vezi toată discuția)
Evaluare secretar comuna geanina.valean geanina.valean Buna ziua, Va deranjez si eu cu o intrebare: - evaluare performantelor individuale ale secretarului unei comune se face de primar, la propunerea ... (vezi toată discuția)