avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

La cat timp de la procesul de divort se elibereaza hotararea?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 22:19, 29 Martie 2011
Judecatorul are la dispozitie 30 zile pentru motivarea hotararii. Apoi urmeaza tehnoredactarea si comunicarea...
In termen de 30 zile de la pronuntare se face motivarea.
Comunicarea hotararii motivate nu are un termen prevazut de lege.
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2011
TDorina, utilizator
Hotararile civile se redacteaza in 30 de zile de la data pronuntarii, dupa care se comunica partilor.
De la data comunicarii va curge termenul de apel care este de 30 de zile.
Daca niciuna dintre parti nu formuleaza apel, dupa expirarea termenului veti putea solicita legalizarea hotararii.
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca divort deborahramon deborahramon buna ziua ma intereseaza daca instanta ieri a pronuntat ca sunt divortata in cat timp se redacteaza sentinta si daca pot face ceva pt a o urgenta [editat ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters175146 ContSters175146 am divortat de comun acord .,copii minori ramin la mine ,pensie alim ,schimbare nume in data de 16 03,in cit timp imi vine raspuns sau daca ma pot duce eu sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o intrebare in ce priveste comunicarea hotararilor ... simo.dia simo.dia Buna ziua. Am o intrebare in ce priveste comunicarea hotararilor sau incheierilor de sedinta. In dosarul in care sunt parte, s-au dat nu mai putin de 4 ... (vezi toată discuția)