avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

am divortat de comun acord .,copii minori ramin la mine ,pensie alim ,schimbare nume in data de 16 03,in cit timp imi vine raspuns sau daca ma pot duce eu sa vad ceea ce a stabilit instanta va multumesc
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 10:18, 21 Martie 2011
30 de zile de la data respectiva,puteti merge sa intrebati la judecatorie si cred ca dupa ce va vine hotararea sa depuneti o cerere prin care sa cerreti sa devina definitiva si irevocabila,asa ar fi cel mai indicat.
Hotararile civile se redacteaza in termen de 30 de zile de la data pronuntarii.
Dupa redactarea hotararii, acestea se comunica partilor.
De la data comunicarii va curge termenul de apel de 30 de zile si abia dupa expirarea termenului de apel, daca niciuna dintre parti nu va declara apel, puteti solicita instantei legalizarea hotararii.
Pana atunci, pronuntarea instantei o puteti vedea la condica de sedinte pe care o gasiti la arhiva judecatoriei respective sau pe portalul instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort imo imo Dupa cite zile trimit de obicei dupa terminarea divortului deciziile sau sentinta judecatoreasca? Nu stiu cum se zice corect la hartia ,dovada cu care pot ... (vezi toată discuția)
"in pronuntare" aft_adriana aft_adriana La ultimul termen in procesul de divort judecatoarea a spus \"in pronuntare\" ce inseamna, cat dureaza pana primesc ceva scris? se pronunta si asupra pensiei ... (vezi toată discuția)
Hotarare divort alina010 alina010 Procesul de divort s-a finalizat in noiembrie 2010 insa nici pana in acest moment nu am primit acasa hotararea respectiva. Nu s-a facut recurs, insa nu inteleg ... (vezi toată discuția)