avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

As dori sa stiu daca exista o bibliografie stabilita pt. examenul de admitere in magistratura (pe post) si cand publica CSM-ul posturile care se scot la concurs. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters181736 , utilizator 16:49, 2 Iunie 2011
CSM publica cu 45 de zile inainte de data stabilita pentru concurs anuntul, impreuna cu lista posturilor vacante, tematica si bibliografia.
Orientativ va puteti ghida dupa tematica de la concursul din 21.11.2010.
altadonis a scris:

As dori sa stiu daca exista o bibliografie stabilita pt. examenul de admitere in magistratura (pe post) si cand publica CSM-ul posturile care se scot la concurs. Multumesc.


Parerea mea e ca pana se va anunta vreu concurs de genul asta ai putea sa mai deschizi vreo 5-6 topicuri pe aceeasi tema si cu acelasi titlu.
Ar fi pacat sa existe numai doua pe tema asta.
Buna seara si multumesc pt. recomandare. Pt. mine este important avand in vedere faptul ca este pt. prima data cand ma intereseaza sa sustin un astfel de examen.
Fiind mai atent la problema multiplelor topicuri pe un anumit domeniu am constatat ca tu ai recomandat acest lucru in data de 29.03.2011, ora 22:42 spunand ca "Parerea mea e ca pana se va anunta vreu concurs de genul asta ai putea sa mai deschizi vreo 5-6 topicuri pe aceeasi tema si cu acelasi titlu.
Ar fi pacat sa existe numai doua pe tema asta."

Era o ironie, dar se pare ca ai luat-o ad litteram.
Deocamdata ai deschis doar inca 2 topicuri pe aceeasi tema si cu exact acelasi titlu (pe langa cel care exista deja).
Asa cum ti-am mai spus, mai e loc de vreo 3-4.

Alte discuții în legătură

Tematica admitere inm2011 valenttyna valenttyna stie cineva cand apare tematica pentru inm 2011?adica pentru toamna caci p aia pentru primavara mi-am scos-o, dar ma gandeam k se mai modifica si ma trezesc ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Examen inm Marinela Chirita Marinela Chirita stiti ceva despre o noua data pentru sustinerea examenului la inm, in decembrie? pt ca eu stiu ca ex este in septembrie pt inm si in martie pt magistratura. ... (vezi toată discuția)