stie cineva cand apare tematica pentru inm 2011?adica pentru toamna caci p aia pentru primavara mi-am scos-o, dar ma gandeam k se mai modifica si ma trezesc tarziu ca nu o am.stiu ca trebuie sa invatam ”tot”, dar asa, orientativ.si inca ceva : stiti cumva(poate din experienta) cand se stabileste data examenului de admitere?cu cat timp inainte?am intrat si p site-ul inm dar nu prea gasesc multe raspunsuri concrete.e cam multa informatie acolo.as aprecia mult daca mi-ati raspunde.:happy:multumesc!
Azi se hotaraste in plenul CSM daca se organizeaza concursul in vara asta.
In cazul in care hotarasc sa organizeze, atunci data va fi 25 august (asa apare in nota de fundamentare a DRUO) ceea ce inseamna ca anuntul oficial va fi facut poimaine, 25 iunie (60 de zile inainte de data concursului). Odata cu anuntul se va anunta si tematica, bibliografia, nr. de locuri scoase la concurs, taxa si actele necesare pt depunerea dosarului.
Deci, daca nu apare vreo surpriza, cel tarziu vineri 25 iunie 2011 vei sti tot ce te intereseaza.
Cred ca o simpla eroare materiala nu justifica malitiozitatea ta, macar pentru efortul lui Davegahan de a cauta si de a pune informatiile la dispozitia celor interesati.
Mda.. eram convins ca azi e miercuri 23 iunie... ce sa-i faci daca nu mi-am pus in dimineata asta data in coltul din dreapta sus al caietului de teme.:))
Abia astept sa reinceapa scoala ca sa-mi regasesc orientarea in... timp:D
School's out for summer:P
Examen inm
Marinela Chirita
stiti ceva despre o noua data pentru sustinerea examenului la inm, in decembrie?
pt ca eu stiu ca ex este in septembrie pt inm si in martie pt magistratura. ... (vezi toată discuția)