Sunt o viitoare mamica si am o nelamurire in legatura cu concediul maternal pe care urmeaza sa il iau;am sa va explic despre ce este vorba.Am lucrat la firma ,,X`` 1an si 9luni,dupa care m-au bagat in somaj(timp de o luna am asteptat dupa cartea de munca ca sa imi depun actele).Timp de 8 luni am luat somaj,si mi-am gasit de lucru la firma ,,Y``.M-am angajat la firma ,,Y``si am lucrat 9luni si am aflat ca sunt gravida.I-am anuntat,totul ok,dar am facut o alergie din cauza mediului in care lucram iar medicul firmei m-a bagat in concediu cu ,,sarcina cu risc``Iar acum sunt in concediu timp de 120zile,dupa care imediat intru in celalalt concediu avand 7luni de sarcina.Firma,,Y`` imi spune ca s-ar putea sa nu beneficiez de concediu(acela de a sta acasa cu bebele un an sau 2) daca nu vin la lucru inca 3luni ca sa-mi fac anu de munca la ei in firma.Dar eu am avut continuitate incepand cu firma x pana in prezent,iar medicul firmei imi spune ca n-ar trebui sa fie o problema deoarece concediul ,,sarcina cu risc``pe care il iau este ca si cum as merge la lucru,si am anu de lucru la firma,,Y``.Intrebarea mea este beneficiez de concediul maternal dupa ce nasc acela de un an sau doi la alegere???sau va trebui sa merg 3luni la lucru dupa ce nasc???