avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu maternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu maternal

am fost angajata 10 ani din cauza restructurarii din 30.07.2010 am intrat la somaj 9luni, m-am angajat cu 29.04.2011 pe 30.05.2011 lichidez de la aceasta firma ,cu 01.06.2011 ma angajez la o alta firma, peste 8 luni cand nasc pot sa benficiez concediu maternal 2 ani ?o alta varianta daca ma angajez la aceasta firma si nu o sa mearga poate peste 4 luni iara imi face lichidare pot sa beneficiez de concediu maternal

Alte discuții în legătură

Nelamurita ContSters198576 ContSters198576 Sunt o viitoare mamica si am o nelamurire in legatura cu concediul maternal pe care urmeaza sa il iau;am sa va explic despre ce este vorba.Am lucrat la firma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt angajata la o firma care la inceputul lunii iulie ... Evellyn Evellyn Buna ziua! Sunt angajata la o firma care la inceputul lunii iulie am fost anuntati ca se va inchide.... Eu sunt insarcinata in 23 de săptămâni... Dupa ... (vezi toată discuția)
Prelungire indemnizatie de crestere copil pentru a doua nastere Lavinia1234 Lavinia1234 Buna ziua am si eu o intrebare sunt in concediu de crestere al copilului pe 1.04.2018 implineste 2 ani si cam in aceeasi perioada urmeaza sa nasc al doilea ... (vezi toată discuția)