avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... mi sa pierdut la firma concediul medical...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

mi sa pierdut la firma concediul medical...

buna ziua,
am si eu nevoie de niste raspunsuri de la dvs.
1.sunt insarcinata in 18 saptamani dar am probleme cu sarcina si am fost internata,am avut nevoie de concediu si l-am luat dar unul din concediile mele duse la firma nu se mai gaseste. eu am copie dupa acel concediu dar seful mia cerut originalul care l-am mai dat o data.....ce sa fac?....mia spus ca s-ar putea sa nu ma platesca saptamana aia....nu e corect pentru ca eu i lam dat (cu ce sunt de vina eu ca la pierdut el?):((
2.am bagat si dosarul de concediu de risc si am inteles ca acel concediu este de 120 de zile. dupa aceste 120 de zile ce fac, daca nu nasc?....iau concediu medical sau ce fac si unde ma duc.
va rog lamuriti-ma deoarece acest sef face tot posibilul sa ma incurce si sa ma enervezeX-(....
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: nicoleta1987 , utilizator 09:56, 10 Decembrie 2009
Mergeti la medicul ce v-a eliberat certificatul medical si solicitati un duplicat dupa certificatul pierdut..Aveti aceasta posibilitate in baza OUG 158/2005.
Pentru certificatul pierdut faceti ceea ce v-a recomandat colega @ruje.

Asa cum ati intuit deja avand in vedere ca aveti probleme cu sarcina, dupa expirarea concediului de risc maternal veti sta in concediu medical.
Oricum daca am calculat bine, la expirarea concediului de risc maternal aveti deja dreptul la concediu de maternitate. Stati linistita si aveti grija de bebe. Nu va mai ganditi la sefu.....aveti altele mai importante la care sa va ganditi.
VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU RASPUNSURI. SPER SA POT STA LINISTITA SI SA AM GRIJA DE BEBE CA ATATA TIMP CAT AM FOST LA SERVICI ACEST OM MA TERMINAT DE NERVII....VA MULTUMESC INCA O DATA:vishenka:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu risc maternal Bianca_vlasin Bianca_vlasin Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie mai speciala si poate imi da cineva niste raspunsuri. Acum 2 luni am pierdut o sarcina mare, la 30 saptamani (cauza - ... (vezi toată discuția)
Concediul de risc VasiAndreea91 VasiAndreea91 Buna ziua! La multi ani și un an nou fericit! Va rog sa mă ajutați cu o îndrumare, daca se poate! Sunt însărcinată în 19 săptămâni și ... (vezi toată discuția)
Declaratia catre angajator ca esti insarcinata Cristina Doaga Cristina Doaga Buna ziua.Sunta insarcinata,am dus la munca adeverinta de la medicul de familie la 10 saptamani de sarcina,ulterior am intrat in concediu de risc maternal.Insa ... (vezi toată discuția)