avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PREAVIZ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PREAVIZ

Buna ,
Momentan sunt in preaviz,mi-au mai ramas 14 zile de concediu legal,in ianuarie mi-am facut cerere de concediu ,dar nu mi-a fost aprobata,ulterior i-am mai scris mail in legatura cu cererea de concediu si mi-a zis ca nu este de acord cu ea sa mai astept.Cand am intrat in preaviz mi-a zis sa-mi fac cererea de concediu ca sa-l efectuez in timpul preavizului,eu nu am fost de acord fiindca vreau sa-mi fie platit concediu.Acum mi-e frica sa nu foloseasca cererea facuta in ianuarie sa o depuna la ITM ,se poate ,mai este valabila cererea aceea?Am si mailurile scrise catrea ea cum ca nu a fost de acord cu aprobarea concediului.

Alte discuții în legătură

Referitor la co si bani pentru preaviz(459 lei) Sumanaru Mirela Sumanaru Mirela am spus ca vin la servici in perioada de preaviz dar tinind cont ca am fost trecuta in concediu am considerat ca o sa efectuez preavizul dupa terminarea ... (vezi toată discuția)
Co neefectuat, cic, demisie.... ajutor hopes hopes Lamuriti-ma si pe mine cu urmatoarea problema, e URGENTA! Lucrez la firma X din 2001, pe 25 august 2005 am intrat in concediu prenatal, dupa care in CIC.La ... (vezi toată discuția)
Demisie cu preaviz paici vasile viorel paici vasile viorel AM SI EU O MARE NELAMURIRE,, VREAU SI EU SA INTREB ,,CUM ESTE POSIBIL SA SA MI SE IMPUNA SA IMI IAU CONCEDIU DE ODIHNA IN TIMPUL PREAVIZULUI SI DC SUNT EU ... (vezi toată discuția)