avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... post de conducere cu studii sau fara studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

post de conducere cu studii sau fara studii superioare

Exista vreo prevedere legala sau vreo norma ITM care sa ma oblige sa angajez pe un post de conducere (sa zicem, un responsabil cu parcul auto, sau un sef de depozit etc.) numai persoane cu studii superioare? Domnul ce se ocupa cu angajarile la noi in firma mi-a spus ca nu poate angaja o persoana fara studii superioare pe un post de conducere, pentru ca ar primi amenda de la ITM. Este adevarat? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:12, 30 Martie 2011
Ceea ce gasiti pe acel site nu este o interpretare legala la textul de lege si nici nu putem sa-l luam de bun ceea ce este postat pe acest site ...
Sunt gresite codurile COR de pe rubinian.com?
havera a scris:

Sunt gresite codurile COR de pe rubinian.com?

De unde ati tras concluzia asta? ...:-/
freeelis a scris:

Ceea ce gasiti pe acel site nu este o interpretare legala la textul de lege si nici nu putem sa-l luam de bun ceea ce este postat pe acest site ...

De aici... si m-am cam speriat :"> Eu ma folosesc de rubinian DOAR pentru coduri.
:D .. m-ati facut sa rad .. eu m-am referit la mentiunea cu studii ... eu unul nu am vazu scris in C.O.R. , de exemplu : Nivelul de instruire: - (nedefinit; superior dar nu neaparat) ....

Interpretarea legilor este o procedura destul de complexa .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare administrator netu_ologu netu_ologu administratorul unei firme poate fi angajat ca patron (cf. COR),fara studii superioare? (vezi toată discuția)
Expert/manager tina25 tina25 care este diferenta intre un curs de achizitii la care obtii diploma de expert si un curs la care obtii diploma de manager...care din ele este prevazuta in ... (vezi toată discuția)
Resurse umane maria60 maria60 Dacă un angajat ocupă postul de contabil şef cu studii medii poate fi trecut ca economist studii superioare după terminarea Facultăţii de ªtiinţe ... (vezi toată discuția)