avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie PSI
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie PSI

De unde trebuie sa obtin o autorizatie PSI pentru o firma de cursuri de calificare?:-/
Cel mai recent răspuns: ContSters36411 , utilizator 12:53, 30 Martie 2011
De la compartimentul specializat al Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta. Puteti solicita informatii chiar prin telefon, urmindd ca ulterior sa va conformati indicatiilor primite. Nr. de telefon il gasiti chiar pe google, pe site-ul IGSU: www.igsu.ro/, sectiunea unitati teritoriale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare test senzori incendiu / gaz in bloc Testuser1 Testuser1 Buna ziua, Carei institutii trebuie sa se adreseze Presedintele Asociatiei de proprietari, pentru a putea programa un test pentru a vedea ca senzorii de Gaz ... (vezi toată discuția)
Legislatie firme de consultanta in domeniul ssm si psi monalisaalina monalisaalina Buna seara Am rugamintea sa ma ajutati cu legislatia necesara pt infiintarea unei firme de consultanta in domeniul Ssm si Psi,cu mentiunea ca am cursurile pt ... (vezi toată discuția)
Conditii wc pentru bar bogdybal bogdybal In apropierea casei mele, la 20 m, este un bar . WC-ul acestuia este situat afara, construit din scandura (wc de tara) iar intrarea se face direct din spatiul ... (vezi toată discuția)