avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... s-a publicat codul muncii in monitorul oficial?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

s-a publicat codul muncii in monitorul oficial?

s-a publicat codul muncii in monitorul oficial? stiu ca se zvonea de intrarea in vigoare a modificarilor incepand cu 1 apr.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:01, 30 Martie 2011
nu s-a publicat nimic inca.
cred ca pe la 1 mai
daca nu ma insel se mentioneaza in text ca intra in vigoare in 30 de zile de la publicare
ginutz_a a scris:

s-a publicat codul muncii in monitorul oficial? stiu ca se zvonea de intrarea in vigoare a modificarilor incepand cu 1 apr.

Codul Muncii nu o sa apara in Monitorul Oficial decat dupa republicarea lui ... pana atunci va apare Legea de modificare si completare a Codului Muncii adoptata prin asumarea raspunderii si care se afla la promulgare.

P.S.
ati mai deschis un topic pe acest subiect .. incercati sa continuati discutia pe acel topic .... :-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari codul muncii utc utc Buna ziua, s-a modificat codul muncii? am auzit ca ar fi modificari in luna noiembrie 2009. (vezi toată discuția)
Zi libera in codul muncii - ziua sfantului apostol andrei Aargau Aargau Buna ziua, am inteles ca ieri a fost adoptat in Parlament sa fie introdusa ziua de 30. Noiembrie ca zi de Sarbatoare legala. Imi puteti va rog spune daca ... (vezi toată discuția)
Codul muncii 2011 lacramioaragologan lacramioaragologan buna ziua as dori si eu noul cod al muncii2011,in orice format. multumesc anticipat (vezi toată discuția)