sora mea este casataorita cu un arab si doreste sa divorteze deoarece se poarta foarte urat si o inseala frecvent.problema este ca au o fetita de 2 ani si jumatate iar acesta o ameninta ca daca divorteaza ii i a fetita.sora mea nu are un loc de munca deoarece a fost in concediu de maternitate si cartea ei de munca a fost inregistrata pe firma fratilor lui.din cate stiu firmele nu sunt nici pe numele fratilor lui ci pe numele uneia dintre sotiile fratilor.ce sanse are sa ii i a fetita?el este in tara pentru reintregirea familiei
sa divorteze daca dansa considera ca aceasta casatorie nu mai poate continua. pt incredintare poate dovedi ca munceste, nu conteaza unde..avand in vedere ca e fetita, ca e mica, nu cred ca tatal va avea vreo sansa sa-i fie incredintata
pe viitor trebuie sa gaseasca ceva de munca pt a intretine copilul
de loc de munca nu ar fi o problema.ei stau in chirie daca sora mea ar pleca si s ar duce in apartamentul unde are adresa din buletin el o poate acuza de parasire de domiciliu?anul trecut a dat in ea si ea a depus o plangere la politie care a retras o mai tarziu.se poate folosii de ea?
sora se poate muta cu tot cu copil acolo unde doreste si unde are conditii normale de crestere a unui copil.
chiar daca o acuza pe parcursul divortul ca e vina ei ca a parasit locuinta comuna, dansa poate dovedi din ce motive a facut-o.
daca se mai intampla vreun act de violenta, sa depuna plangere si sa n-o mai retraga.
poate dovedi si cu martori ca a fost agresata si puteti mentiona ca s-a depus o plangere si s-a retras..
sora dvs poate cere pe calea ordonantei presidentiale incredintarea micutei pe parcursul procesului de divort
Mama disperata!!
d_dea
In urma a nenumarate discutii si pb cu sotul meu am ajuns la o despartire neoficiala (fara divort) . Eu am plecat din cauza amenintarilor si a violentei ... (vezi toată discuția)