avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divortul de un arab
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divortul de un arab

sora mea este casataorita cu un arab si doreste sa divorteze deoarece se poarta foarte urat si o inseala frecvent.problema este ca au o fetita de 2 ani si jumatate iar acesta o ameninta ca daca divorteaza ii i a fetita.sora mea nu are un loc de munca deoarece a fost in concediu de maternitate si cartea ei de munca a fost inregistrata pe firma fratilor lui.din cate stiu firmele nu sunt nici pe numele fratilor lui ci pe numele uneia dintre sotiile fratilor.ce sanse are sa ii i a fetita?el este in tara pentru reintregirea familiei
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:48, 30 Martie 2011
sa divorteze daca dansa considera ca aceasta casatorie nu mai poate continua. pt incredintare poate dovedi ca munceste, nu conteaza unde..avand in vedere ca e fetita, ca e mica, nu cred ca tatal va avea vreo sansa sa-i fie incredintata
pe viitor trebuie sa gaseasca ceva de munca pt a intretine copilul
de loc de munca nu ar fi o problema.ei stau in chirie daca sora mea ar pleca si s ar duce in apartamentul unde are adresa din buletin el o poate acuza de parasire de domiciliu?anul trecut a dat in ea si ea a depus o plangere la politie care a retras o mai tarziu.se poate folosii de ea?
sora se poate muta cu tot cu copil acolo unde doreste si unde are conditii normale de crestere a unui copil.
chiar daca o acuza pe parcursul divortul ca e vina ei ca a parasit locuinta comuna, dansa poate dovedi din ce motive a facut-o.
daca se mai intampla vreun act de violenta, sa depuna plangere si sa n-o mai retraga.
poate dovedi si cu martori ca a fost agresata si puteti mentiona ca s-a depus o plangere si s-a retras..
sora dvs poate cere pe calea ordonantei presidentiale incredintarea micutei pe parcursul procesului de divort
Ultima modificare: Miercuri, 30 Martie 2011
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire de domiciliu??? aurora.loredana aurora.loredana Buna ziua! Am nevoie de ajutorul dumneavoastra .. Sora mea nu se mai intelege cu sotul ,respectiv se gandeste sa intenteze divort.. Ea doreste sa plece ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului sorina_amalia sorina_amalia buna ziua.vorbesc in numele unei persoane care nu are acces la internet ,dar are o problema .problema ei este ca de vreo jumatate de an ,nu se mai intelege ... (vezi toată discuția)
Mama disperata!! d_dea d_dea In urma a nenumarate discutii si pb cu sotul meu am ajuns la o despartire neoficiala (fara divort) . Eu am plecat din cauza amenintarilor si a violentei ... (vezi toată discuția)