avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... parasire de domiciliu???
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

parasire de domiciliu???

Buna ziua!

Am nevoie de ajutorul dumneavoastra ..

Sora mea nu se mai intelege cu sotul ,respectiv se gandeste sa intenteze divort.. Ea doreste sa plece cu fetita in vizita la parinti ( in alt oras) iar el nu este de acord sa o lase cu fetita.... poate sa reclame parasire de domiciliu daca pleaca doar pentru 2 zile cu fetita???

Multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 20:19, 10 Iunie 2011
si daca reclama ca a parasit domiciliu.. ce se intampla? nimic
insa nici nu are cum sa-l oblige deocamdata s-o lase sa plece cu fetita.. doar sa plece fara stiinta lui ar putea
si daca pleaca fara acordul lui va suporta consecinte d.p.d.v. legislativ ?? adica la divort sa constitue o proba in defavoarea ei .. sa nu i se incredinteze copilul...?
daca pleaca cu fetita, nu-i cauzeaza in procesul de incredintare. conteaza ca acolo unde va sta cu fetita, sa aiba conditii bune de locuit
De mult nu mai exista plangere pentru parasirea domiciliul. Nu mai este cercetabil dpdv penal. Politia va indruma la judecatoria. Nu primeste plangere pentru asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul de un arab BiancaC BiancaC sora mea este casataorita cu un arab si doreste sa divorteze deoarece se poarta foarte urat si o inseala frecvent.problema este ca au o fetita de 2 ani si ... (vezi toată discuția)
Program de vizita raza de soare raza de soare Am terminat divortul. El a cerut copilul 1 luna in vacanta de vara,1 saptamina in vacanta de iarna si 2 wekenduri oe luna la domiciliu lui El NU a adus ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori ene_fm ene_fm am o ... de fapt mai multe... probleme delicate... m-ar interesa care ar fi procedura premergatoare unui divort... situatia este ca persoana in cauza doreste ... (vezi toată discuția)