raza de soare a scris:
Am terminat divortul.
El a cerut copilul 1 luna in vacanta de vara,1 saptamina in vacanta de iarna si 2 wekenduri oe luna la domiciliu lui
El NU a adus martori; a REFUZAT ancheta sociala; a declarat ca NU are serviciu.
Eu am adus un martor care a spus ca defapt la domiciliu lui este deschis a o societate comerciala ,unde se lucreaza pe ture si se fumeaza si nu este un mediu pentru copil
Eu am adus dovada ca lucrez.
In aceste conditii judecatorul a hotarit ca poate sa o vada 2 Sambete pe luna de la ora 10-14 la domiciliu lui.
Intre timp eu m-am mutat intr-un alt oras si sunt in perioada cind pot face recurs
Eu nu vreau sa vada copilul la domiciliu lui,ci in prezenta mea la domiciliu meu sau in loc public.
Intre timp el s-a angajat cu carte de munca
Am 2 intrebari si va rog frumos sa nu ma ocoliti:
Daca fac recurs ce sanse am eu;poate judecatorul sa-i de-a program de vizita in wekenduri sau in vacante,sau se judeca doar daca se accepta ce cer eu sau nu
Si a 2-a intrebare este daca eu plec si nu ii spun unde el ma poate da in judecata ca refuz sa ii arat copilul iar daca ma da in judecata , hotarirea are sa vina la domiciliu parintilor mei ,acolo unde sunt si eu trecuta pe buletin,iar parintii mei or sa spuna ca nu stii nimic de mine unde sunt , ce se intimpla in acest caz,se poate intimpla ceva care sa ma afecteze pe mine si copil sau se renunta la caz dupa o perioada daca nu da de mine
Multumesc mult si va rog sa nu ma ocoliti
Va raspuns la intrebarea 2.
Daca plecati din oras va trebui sa aduceti minorul la domiciliul tatalui.sa sunteti obligata prin hotarare.
Poate face plangere penala daca nu executati hotararea judecatoreasca.