avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... uite sporu' nu e sporu'
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

uite sporu' nu e sporu'

Scurt rezumat: Lucrez la casa de asigurari de sanatate din 2002. Din anul 2005 pana la finele anului 2010 am lucrat la serviciul control furnizori, unde conform legii beneficiam de un spor de complexitate de 25%. In urma reorganizarii institutiei , eu impreuna cu alti 3 colegi am fost mutati in decembrie 2010, la nou infiintatul serviciu de audit regional din cadrul aceleiasi institutii, urmand ca testarea profesionala pentru functia de auditor sa se sustina in 15. 02.2011. Din diferite motive la testare s-a prezentat o singura persoana motiv pentru care ceilalti au fost reprogramati pentru 28.03.2011. Pana la data de 15.02.2011, salariul incasat a continut si sporul de 25%. Dupa aceasta data resursele umane au suspendat plata lui, pe motiv ca nu ne-am prezentat la test, dar ca in urma promovarii testului ne va fi platit din nou incepand cu luna aprilie. La urmatorul test ne-am prezentat si am trecut cu brio.. Ulterior am fost anuntati ca s-a gresit si nu mai beneficiem de acest spor in 2011, urmand ca din 2012 sa ni se recalculeze salariile. Precizez ca in cadrul serviciului audit mai activeaza 2 persoane inca din anul 2005 si care si-au pastrat acest spor. Cei de la resurse umane au adus in sprijinul deciziei lor Ord.285/2010, art.6, alin.4 si normele de aplicare nr.42/2011
Ultima modificare: Miercuri, 30 Martie 2011
radumm, utilizator

Alte discuții în legătură

Salarizarea unui functionar public nou incadrat tamasjolan tamasjolan In cazul unui f.p. nou incadrat cum se stabileste cuntumul sporului de vechime conform Legii 285 /2010 ? Exp. In cazul in care beneficieaza de o vechime ... (vezi toată discuția)
Salarizarea si promovarea in clasa a functionarilor publici lauratoader2006 lauratoader2006 Buna Ziua, Lucrez in cadrul unei institutii publice de 13 ani, sunt functionar public din 01.03.2005, in cadrul Serviciului Resurse Umane, in functia de ... (vezi toată discuția)
Acordare spor Mesesan Mesesan Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei situatii: Conform Ordinului 522/2003 ( in prezent abrogat ) pt. aprobarea Normelor ... (vezi toată discuția)