avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Tatal in concediu de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Tatal in concediu de crestere a copilului

Buna ziua,

Sunt in concediu de crestere copil de la data de 1 noiembrie 2010. As vrea sa va intreb daca de la data de 1 mai 2011 pot intrerupe acest concediu si sa fie preluat in continuare de sot pana la implinirea varstei de 2 ani ai copilului?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:28, 30 Martie 2011
1. Mergeti la primarie si faceti o cerere de suspendare a CCC si a indemnizatiei respective.
2. Sotul poate beneficia de indemnizatie pentru CCC daca indeplineste conditiile legale si trebuie sa face si el un dosar asa cum ati facut si dvs. la vremea respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot lucra si sa obtin indemnizatia pt ccc in acelasi timp? bdk bdk Sotia mea nu a lucrat suficient pentru a cumula cele 12 luni necesare intrarii in concediul pt cresterea copilului. Intrebarea mea este daca eu as putea in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil- tatal student penesmaria penesmaria Buna ziua. Suneti-mi si mie va rog (in calitate de tata) daca pot beneficia de stimulent de insertie in situatia urmatoare. In anul 2014-2015 am urmat fara ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil tata pfa catalinaandrei catalinaandrei Buna ziua, Sunt insarcinata si ar trebui sa nasc la sfarsitul lunii octombrie. In momentul de fata nu realizez venituri, asadar nu indeplinesc conditiile ... (vezi toată discuția)