avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

O ruda a facut un credit bancar fara ipoteca. Adresa ei este la mine acasa, desi ea nu mai locuieste de mult aici. Am primit o somatie de executare silita pe numele ei, dar la adresa mea, in care se spune ca in cateva zile se va face executare silita la locul executarii (inteleg adresa mea), prin deschiderea usilor, in prezenta politiei.
E posibil asa ceva? Eu nu am semnat nimic cu banca respectiva, doar adresa mea figureaza ca fiind si adresa rudei mele . Cum sa procedez ca sa nu ma trezesc cu bunurile mele executate, datorita incapacitatii de plata a rudei mele?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 22:09, 30 Martie 2011
D-le, ruda D-voastra este coproprietarul locuintei D-voastra...?? Daca nu mergeti de urgenta la BEJ-ul care va somat si prezentatii situatia de fapt.. si, va opri executarea silita. Altfel o sa va treziti ca trebuie sa faceti vreo contestatie la executare si nu se stie daca mai puteti recupera perderile suferite,,:(
Multumesc, sunt cam speriat. Nu este coproprietarul locuintei, n-are nici un drept aici. Creditul e fara ipoteca.
anuntati in scris acest lucru. Ca nu mai domiciliaza acolo . Nu vor fi probleme..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie executare silita fost proprietar plaiesubogdan plaiesubogdan Am gasit in usa o somatie de executare silita din partea unui birou de executori judecatoresti pe numele fostului proprietar al apartamentului pe care-l detin ... (vezi toată discuția)
Executare imobiliara elenadanielagri elenadanielagri Am o casa care a fost evaluata la suma de 150000 eur,.sunr datoare cu suma de 11500 eur la o persoana fixica,am o ipoteca pusa pe casa in suma de 43000 eur.Am ... (vezi toată discuția)
Refuzul bej de a-mi comunica actele din dosarul de executare silita claudia1975 claudia1975 Buna ziua, In luna februarie a acestui an am primit o adresa de la banca unde am contul de salariu precum ca cei de la BEJ Tudorache Catalin Andrei au cerut ... (vezi toată discuția)