avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisia

As dori sa intreb ce acte trebuie sa primesc la sfarsitul preavizului de la angajator dandu-mi eu demisia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:42, 31 Martie 2011
Decizia de incetare activitate, carnet de munca in original asta daca nu l-ati primit pana in prezent , nota de lichidare, si............. plata salariilor la zi
maria11111 a scris:

As dori sa intreb ce acte trebuie sa primesc la sfarsitul preavizului de la angajator dandu-mi eu demisia?

multumesc pt raspuns dar cartea de munca e la itm o scot eu sau angajatorul?
Pentru operativitate va duceti dvs. la ITM si solicitati eliberarea carnetului de munca.
maria11111 a scris:

maria11111 a scris:

multumesc pt raspuns dar cartea de munca e la itm o scot eu sau angajatorul?

Puteti ridica dvs carnetul de munca de la inspectorul ITM la care este arondat fostul angajator ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine e autorizat sa tina cartile de munca elsa579 elsa579 Mi-am dat demisia de la o firma la 1 aprilie 2008. Eu singura am fost cu demisia si deciziile la ITM sa la inregistrez. Acolo m-i s-a spus sa revin dupa carte ... (vezi toată discuția)
Carte de munca huminiuc huminiuc Buna ziua, În anul 2006,luna august,mi-am dat demisia dintr-o societate comercială ;contractul individual de muncă încheiat cu această societate ... (vezi toată discuția)
Cand tb sa-mi primesc actele de la fostul angajator? geani842003 geani842003 buna ziua! am o nelamurire....acum sunt in perioada de preaviz si mi-am predat telefonul de servici , insa eu nu stiu cand ar tb sa-mi primesc cartea de munca ... (vezi toată discuția)