avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale AGENTIE DE TURISM
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

AGENTIE DE TURISM

Buna ziua! Am si eu cateva intrebari despre infiintarea unei agentii de turism. Urmez cursurile unui liceu de turism ultimul an, calificarea tehnician in turism,in luna mai imi voi da atestatul in turism pentru obtinerea brevetului. As putea sa-mi infiintez o agentie de turism? Societatea comerciala o are un prieten trebuie trecut doar turism si transport persoane. Nu stiu nici cum trebuie sa procedez cu contractul de munca,momentan nu lucrez. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:38, 30 Martie 2011
Da, se poate. Contract de munca pe 8 ore sau 2, 3, 4 ore.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere brevet de turism cico2cico cico2cico Buna ziua. Obtinerea brevetului pentru functia de Director restaurant, este posibila si daca am terminat 10 clase + Scola profesionala (in alt domeniu decat ... (vezi toată discuția)
Agentie de turism acva_da acva_da La depunerea dosarului in vederea obtinerea licentei pentru o agentie de turism se cere brevetul de manager in turism al persoanei care va conduce agentia si ... (vezi toată discuția)
Brevet de turism criss1122 criss1122 Care sunt procedurile de a inchiria un brevet de turism si la ce riscuri sunt expusa? (vezi toată discuția)