Am primit o amenda radar(300euro) din Spania in conditiile in care eu nu am codus niciodata in aceasta tara.Mai mult de atat, la data in care care a fost facuta fotografia radar nici macar nu eram in Spania(05.12.2010)Am fost in Spania o singura data intre 19.12.2009-07.01.2010.
Ce trebuie sa fac si la ce sa ma astept?:help:
Trebuie s-o faci o scrisoare la adresa aflata la amenda -recurso de reposicion- in limba spaniola si daca in acest zile ai o dovada cum ce ai fost aici se anuleaza. Cineva acolo ti-a facut o inselaciunea(proprietar a o masina de firma a raspuns ca dv a condus masina)?. Cum stie politia spaniola datele si adresa tale din Romania?.
Multumesc pentru raspuns!
Exista o singura persoana care stie datele mele, dar din cate stiu eu nu are o masina ca cea din fotografia radar. In rest nu stiu de unde au datele mele. Habar nu am.
Ce se intampla daca nu fac nici-un demers?Se inregistreaza la fisc aici in Ro?Voi avea probleme?
Multumesc pentru raspuns!
Teoretic nu- Nicidecum la fisc pentru ca in Spania amenzile sunt din afara bugetului, dar poate ca incerc metode de executare silita... Stai linistit pentru ca e practic sigur ca nu vei primit nimic. Dar, eu ar mers la o scrisoare recomandat la adresa aflata la "denuncia". care ai primit-o. Si dupa care e probabil sa nu mai ai nevoi de nimic pentru ca e clar o incercare de ex-culpare pe cineva. Dar ai primit-o si fotografia radar?. Daca e o singura persona care stie datele tale, ghicesti cine a fost.