avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... codul numeric personal - atribut de identificare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

codul numeric personal - atribut de identificare

cum se poate argumenta ca codul numeric personal este sau nu un atribut de identificare al persoanei fizice.
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 18:40, 1 Aprilie 2011
Este data cu caracter personal cu cea mai ridicata protectie, avand functie de identificare generala, cf art. 8 (a) din Legea 677/2001
(1)Prelucrarea codului numeric personal sau a altor date cu caracter personal având o funcţie de identificare de aplicabilitate generală [...]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

prelucrarea datelor cu caracter personal având funcție de identificare prettydaniola prettydaniola Buna ziua, avand in vedere prevederile legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera ... (vezi toată discuția)
Legea privind protectia datelor cu caracter personal corinuta corinuta Am inteles ca aceasta lege se ocupa cu protejarea datelor cu caracter personal, as dori sa aflu unde gasesc exact interdictia de a furniza CNP persoanelor ... (vezi toată discuția)
Baza de date...... johndoe73 johndoe73 Buna am si eu o intrebare......am creat un site protejat de parole si accesibil doar persoanelor juridice din domeniu hotelier in care o sa se regaseasca o ... (vezi toată discuția)