avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Grabire primire hotarare partaj (judecare fond)
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Grabire primire hotarare partaj (judecare fond)

Care este termenul in care se primeste acasa hotararea luata la judecarea in fond a unui proces de partaj ?
Cum poate fi urgentata redactarea acestei hotarari ?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 10:35, 2 Aprilie 2011
Nu se cunoaste, nu este un termen fix. Depinde de cate procese a avut pe rol judecatorul care redacteaza acea sentinta.
Nu se poate urgenta.
Termenul de redactare al hotararilor civile este de 30 de zile de la pronuntare art. 264 al.1 c.proc civ.
In situatia in care acest termen este depasit , aveti posibilitatea sa formulati o cerere de urgentare a redactarii hotararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca divort deborahramon deborahramon buna ziua ma intereseaza daca instanta ieri a pronuntat ca sunt divortata in cat timp se redacteaza sentinta si daca pot face ceva pt a o urgenta [editat ... (vezi toată discuția)
In cat timp primesc solutia in scris ? tinerica tinerica De primit acasa nu am primit nimic scris, desi solutia a aparut pe site-ul: http://noulportal.just.ro inca din 7 martie 2011 In cat timp se primeste acasa ... (vezi toată discuția)
Primire decizie judecatoreasca dan944 dan944 Acu 2 luni am castigat un proces civil mi sa spus sa astept decizia acasa dar nu am primit nimic.Ce sa fav? (vezi toată discuția)