Buna ziua, v-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu un raspuns referitor la un titlu executoriu emis pe 25.02.2011, pe numele unui fost angajat al firmei, care s-a pensionat de boala pe 01.09.2010. titlul reprezinta cheltuieli judiciare care avea termen de plata 07.12.2010, de catre Jud. Moinesti. Ca urmare, titlul a fost inaintat afp-ului din HR, unde decitorul isi are domiciliul, iar acestia din urma au trimis adresa de infiintare a popririi unui cont. Sunt de parere ca noi nu mai avem nici o obligatie fata de nici una dintre institutiile emitente ale acestor inscrisuri, si doresc solutionez printr-o adresa aceasta situatie. Intrebarea este daca este necesar sa trimit adresa AFP- ului HR, sau trebuie contacta si Judecatoria BC?
daca debitul reprez. cheltuieli judiciare, in baza unei hot judec def si rev, at poprirea conturilor a fost facuta la solicitarea unui execut judec, faceti o adresa catre executorul respectiv prin care aratati toate aceste aspecte insotita de actele doveditoare.
Din ceea ce am inteles eu D-voastra sunteti tertul poprit, si debitorul s-a pensionat pe caz de boala, Nu va ramane decat sa faceti cunoscut acest fapt BEJ care a imfaptuit a solicitat 'ordonanta de poprire' pe conturile firmei si, in cazul ca nu da curs nu va ramane decat o contestatie la executare unde Judecatoria va face lumina cu anularea acelor acte imfaptuite de BEJ. Dar atentie sa nu fie prea tarziu privind introducerea contestatiei la executare.
Mergeti pe ambele situatii "contestatie", si adresa la BEJ care va blocat contul prin poprire. Va doresc reusita ..:(
E corect?
Lili---lili
As vrea si eu sa stiu daca e legal sa se retina bani din pensia mamei de catre primarie, unde nu a fost achitat impozitul pe anul trecut, banii se retin fara ... (vezi toată discuția)