avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Ce pasi trebuie sa faca un avocat stagiar pentru a se ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Ce pasi trebuie sa faca un avocat stagiar pentru a se inscrie in barou

Ce pasi trebuie sa faca un avocat stagiar pentru a se inscrie in barou
Cel mai recent răspuns: avocat33 , utilizator 17:49, 4 Aprilie 2011
sa sustina examenul de stagiatura, dupa care s incheie contract de stagiu cu un avocat cu experienta conform legii nr 51
In ce faza sunteti de informare cu privire la accesul in profesie sau ati sustinut deja examenul si doriti sa va exercitati profesia?
Lecturati si dupa caz aprofundati Legea nr.51/1995 si statutul profesiei de avocat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Aprilie 2011
MIHAI DANAILA, Consilier juridic
jalnica intrebarea cu toate scuzele de rigoare.ca sa fi inscris in barou trebuie sa iei examenul de admitere in profesie...pe urma esti avocat stagiar si dupa 2 ani (de stagiatura)poti sustine examenul de definitivat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare in barou Delia2285 Delia2285 Cum se procedeaza pt a intra in barou? B-) (vezi toată discuția)
Cum devii avocat daca esti consilier juridic? CARMEN_LUCIANA2000 CARMEN_LUCIANA2000 sunt consilier juridic, am 2 ani si 8 luni vechime ca si consilier juridic la o primarie si as vrea sa stiu cum pot deveni avocat. se ia in considerare aceasta ... (vezi toată discuția)
Admitere barou si inm - probe la examen, conditii de inscriere lumifatu lumifatu sunt studenta in ultimul an la drept si as dori sa stiu cate examene trebuiesc sustinute pt. admiterea in barou, care sunt acestea? dar pt. examenul la ... (vezi toată discuția)