Ieri in jurul orei 12 am alunecat cu masina si am cazut intr-o rigola pe drmul dintre Drajna si Calarasi.A aparut o masina de politie care a aprins girofarurile si m-a intrebat daca sunt ok si daca am casco. Am spus ca n-am casco si a zis ca daca am ceva, sunt ranit, trebuie sa deschida dosar. Am zis ca nu sunt ranit si mi-a dat numarul de la interventii auto. Cand a venit masina de interventie am pelcat cu ei catre Constanta, cu masina mea pe platforma. Mentionez ca eu mergeam la primarie pentru niste acte si veneam din Constanta.
Azi pe la 4 am ajuns la politie in Cta sa-i intreb daca trebuie sau nu declarat accidentul. Mi-au spus sa merg la Calarasi.
Este normal asa ceva? Ca o persoana care a avut accident sa fie trimis de politie cu platforma fara sa-mi dea o dovada ? Politia nu trebuia sa ma ia cu masina la Calarasi la sectie sau sa-mi de pe loc o dovada? Eram la 19 km de Calarasi cu masina in sant adanc de 1 metru. E normal sa plece politia asa? Nu mai inteleg nimic din legile astea...
Acestea sunt prevederile legale si indiferent daca ne plac sau nu,ele trebuie respectate.
In mod normal in actul de constatare politistul trebuie sa insereze si avariile autoturismului,ori acestea trebuie constate personal ,iar consemnarile nu pot fi facute pe baza cuvantului conducatorului auto
Refuz plata casco
Parazitu
Buna ziua, saptamana trecuta am avut un incident in trafic: am lovit un caine, iar dupa impact m\'am panicat si am tras de volan, intrand intr\'un autoturism ... (vezi toată discuția)
Accident
diana_76
am avut un accident, fara victime, si terbuie sa mergem la asiguratorul RCA pentru o intelegere amiabila. Nu ma consider vinovata, intrucat conducatorul ... (vezi toată discuția)