avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri nerambursabile

Care sunt demersurile care trebuie facute pentru ca un PFA sa obtina fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea unui magazin de pompe funebre si a unei hale de productie articole funerare in mediul rural? Am deschis magazinul acum un an si vreau sa dezvolt afacerea, sa creez cateva locuri de munca, devenind inclusiv producator de astfel de articole. Fondurile mi-ar trebui pentru investitia in utilaje, hala de productie si o masina funerara.=D>=D>=D>
Cel mai recent răspuns: ContSters202075 , utilizator 07:44, 5 Aprilie 2011
Singura solutie ar fi sa accesati aceste fonduri, prin scrierea unui proiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile pentru fabricarea mobilei? claudiu013196 claudiu013196 Salutare, am si eu o intrebare in legatura cu fondurile astea nerambursabile As vrea sa imi fac o firma pentru fabricarea mobilei din lemn masiv . Am ... (vezi toată discuția)
Finantari nerambursabile pentru infiintare firma lavitahi lavitahi Buna ziua, M-ar interesa daca sunt finantari nerambursabile pentru infiintarea unei firme avand domeniul de activitate \"administrare imobile\". In prezent ... (vezi toată discuția)
Magazin alimentar-fonduri europene udangiu udangiu Am infiintat o societate (pe data de 19.11.2010) care are ca obiect de activitate, comertul cu amanuntul al produselor alimentare. Pot accesa fonduri ... (vezi toată discuția)