avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Codul Muncii a fost promulgat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Codul Muncii a fost promulgat

Guvernul si-a asumat raspunderea pe noul Cod al Muncii in data de 8 martie, legea fiind adoptata o saptamana mai tarziu, in urma respingerii unei motiuni de cenzura.

www.avocatnet.ro/content/art...
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 21:04, 11 Mai 2011
iata de ce spuneam ca nu mai vine ...
Contractul colectiv presupune asumarea unor obligatii iar tendinta , din cate am observat este contrara
[ link extern ]
Unde poate fi gasit Proiectul privind Legea privind Codul dialogului social ? ... intrucat in varianta pe care o am , aceasta prevede incheierea pentru sectorul privat de ccm la nivel de unităţi, la nivelul grupurilor de unităţi, la nivelul ramurilor şi domeniilor de activitate şi la nivel naţional ....
Legea dialogului social – sau Legea 62/10.05.2011

[ link extern ]

[ link extern ]

Ultima modificare: Joi, 12 Mai 2011
ContSters123067, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul colectiv la nivel national DRAGFLO DRAGFLO S-A SEMNAT CONTRACTUL COLECTIV LA MINISTERUL MUNCII? NU STIU DACA SUNT OBLIGATA SA FAC ACTE ADITIONALE DE MARIRE LA SALARII (vezi toată discuția)
Contract colectiv la nivel national v_ildiko v_ildiko Buna ziua, as vrea sa stiu daca mai e valabil contractul colectiv la nivel national pe anii 2011-2014? (vezi toată discuția)
Ccm la nivel national 2011-2014 irina.tranoiu irina.tranoiu Buna ziua, Contractul colectiv de munca la nivel national pe 2011 - 2014 s-a publicat in Monitorul Oficial? Multumesc! (vezi toată discuția)